- Iš viso: 0.00 €
Totoriškas 8l ketaus kazanas su dangčiu puikiai tiks maisto gamybai ant atviros ugnies. Šiuo kazanu gaminto maisto kokybė nepaliks abejingų, o talpa ir svoris jį padaro itin praktišku pasirinkimu išvykoms.
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Kazanas 12 L
Dangtis
16 litrų Uzkekiškas kazanas yra vienas iš pačių populiariausiu tinka ir didesnei žmonių grupei,dėl savo storasienio korpuso ir šlifuoto vidaus.Storos kazano sieneles leidžia tolygiai pasiskirstyti šilumai ir greitai neatvesti.Parduodamas kartu su labai reikalingu įrankiu šumofke.
8 litrų Uzkekiškas kazanas yra tinkamas išvykoms į gamta dėl savo mažesnio dydžio bus patogiau transportuoti. Storasienis korpusas ir šlifuotas vidus.Storos kazano sieneles leidžia tolygiai pasiskirstyti šilumai ir greitai neatvesti.Parduodamas kartu su labai reikalingu įrankiu šumofke.
10 litrų Uzkekiškas kazanas yra tinkamas išvykoms į gamta dėl savo mažesnio dydžio bus patogiau transportuoti. Storasienis korpusas ir šlifuotas vidus.Storos kazano sieneles leidžia tolygiai pasiskirstyti šilumai ir greitai neatvesti.Parduodamas kartu su labai reikalingu įrankiu šumofke.
22 litrų Uzkekiškas kazanas yra tinkamas kolektyvui iki 15 asmenų ,dėl savo storasienio korpuso ir šlifuoto vidaus.Storos kazano sieneles leidžia tolygiai pasiskirstyti šilumai ir greitai neatvesti.Parduodamas kartu su labai reikalingu įrankiu šumofke.
Totoriškas 8l ketaus kazanas su dangčiu puikiai tiks maisto gamybai ant atviros ugnies. Šiuo kazanu gaminto maisto kokybė nepaliks abejingų, o talpa ir svoris jį padaro itin praktišku pasirinkimu išvykoms.
12 litrų Uzkekiškas kazanas yra vienas iš pačių populiariausiu ,dėl savo storasienio korpuso ir šlifuoto vidaus.Storos kazano sieneles leidžia tolygiai pasiskirstyti šilumai ir greitai neatvesti.Parduodamas kartu su labai reikalingu įrankiu šumofke.
Afganistano kazanas 20L dvispalvis
Afganistano kazanas yra patogus naudoti ypač lauko sąlygomis.
Afganistano kazanas 12L dvispalvis
Afganistano kazanas yra patogus naudoti ypač lauko sąlygomis.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu ir plokščiu dugnu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu ir plokščiu dugnu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Aliuminis kazanas su dangčiu 20l
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Syton kazanas 17 L su dangčiu-keptuve 450 cm
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Syton firmos kazanas 17 L
Dangtis-keptuvė 450 cm skersmens
Syton kazanas 12 L su dangčiu-keptuve 400 cm
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Syton firmos kazanas 12 L
Dangtis-keptuvė 400 cm skersmens
Syton kazanas 8 L su dangčiu-keptuve 340 cm
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Syton firmos kazanas 8 L
Dangtis-keptuvė 340 cm skersmens
Syton emaliuotas kazanas 17 L su dangčiu-keptuve 450 cm
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Syton firmos emaliuotas kazanas 17 L
Emaliuotas dangtis-keptuvė 450 cm skersmens
Syton emaliuotas kazanas 12 L su dangčiu-keptuve 400 cm
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Syton firmos emaliuotas kazanas 12 L
Emaliuotas dangtis-keptuvė 400 cm skersmens
Syton emaliuotas kazanas 10 L su dangčiu-keptuve 340 cm
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Syton kazanas 10 L
Dangtis-keptuvė 340 cm skersmens
Syton emaliuotas kazanas 12 L su dangčiu 400 cm
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Syton firmos kazanas 12 L
Emaliuotas dangtis 400 cm skersmens.
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Kazanas 22 L
Dangtis
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Kazanas 17 L
Dangtis
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Kazanas 10 L
Dangtis
Ilgaamžiai ketaus indai pagaminti su storomis sienelėmis geba didvyriškai atlaikyti aukštą temperatūrą, puikiai sugeba tolygiai paskirstyti šilumą po visą plotą, ilgai palaikyti šilumą, nebijo prisiliesti prie kitų metalinių paviršių ir intensyvaus naudojimo. Dėka nuostabių šilumos paskirstymo ir palaikymo savybių ketaus induose galima kepti, troškinti, virti, gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus neprarandant maistingųjų medžiagų. Ketaus indai gali būti naudojami tiek gamtoje ant laužo (atviros ugnies), tiek įvairiausių tipų viryklėmis, pradedant nuo tradicinės dujinės ir baigiant šiuolaikiškomis (indukcine). Gaminant su ketaus indais išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurios yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kai tefloninės keptuvės paviršius yra pažeistas, kenksmingosios medžiagos, garų pavidalu formuojasi ir gali užteršti maistą.
Ketaus indų naudojimo taisyklės:
- Ketus yra medžiaga, kuri lengvai koroduoja. Rūdys ant ketaus indo atsiranda dėl apsauginio sluoksnio pažeidimo.
- Negalima ilgai laikyti maisto ketaus inde, patį indą vandenyje ar kituose skysčiuose, nes mažėja apsauginis ketaus sluoksnis ir indas pradės koroduoti.
- Negalima naudoti valiklių, kurių sudėtyje yra chloras, šarmai, rūgštys ir kiti agresyvūs komponentai.
- Negalima naudoti metalinių kempinėlių.
- Negalima plauti indaplovėse.
- Negalima naudoti mikrobanginėse krosnelėse.
- Neleiskite ketaus indui staigiai įkaisti ir staigiai atvėsti, nenaudokite šalto vandens atvėsimui (nerekomenduotina, galite suskaldyti).
- Po naudojimo indą išplaukite šiltu vandeniu, naudodami minkštą valiklį, nusausinkite ir patepkite gyvūniniais ar augaliniais riebalais (būtina).
- Laikykite sausoje ir švarioje vietoje, saugokite nuo mechaninių pažeidimų ir smūgių.
Atsidėkodami už Jūsų rūpestį ketaus indai ilgai Jums tarnaus.
Komplektacija:
Kazanas 8 L
Dangtis
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu ir plokščiu dugnu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu ir plokščiu dugnu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu ir plokščiu dugnu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu ir plokščiu dugnu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Totoriškas ketaus Kazanas 12L.
12 litrų kazanas su dangčiu yra nepamainomas draugas iškyloms. Jame išvirsite gardžiausią žuvienę, pagaminsite daržovių troškinį, pakepinsite mėsą arba ištroškinsite košę. Pagrindinis kazano privalumas yra tai, kad maistas neprisvyla net gaminamas ant didelės ugnies. Jame maistas lėtai gaminasi besitroškindamas ir išbrinkdamas, taip išlieka maisto tikrasis skonis ir jo naudingos savybės.
Afganistano kazanas 15L dvispalvis
Afganistano kazanas yra patogus naudoti ypač lauko sąlygomis.
Išmatavimai:
260 x 400 x 260
Afganistano kazanas yra patogus naudoti ypač lauko sąlygomis.
Išmatavimai:
260 x 400 x 260
Afganistano kazanas yra patogus naudoti ypač lauko sąlygomis.
Išmatavimai:
200 x 340 x 200
Afganistano kazanas yra patogus naudoti ypač lauko sąlygomis.
Išmatavimai:
300 x 470 x 300
Afganistano kazanas yra patogus naudoti ypač lauko sąlygomis.
Išmatavimai:
260 x 400 x 260
Afganistano kazanas yra patogus naudoti ypač lauko sąlygomis.
Išmatavimai:
240 x 370 x 240
Afganistano kazanas yra patogus naudoti ypač lauko sąlygomis.
Išmatavimai:
200 x 340 x 200
Totoriškas 12ltr. ketaus kazanas su dangčiu - keptuve labai praktiškas sprendimas .kazano dangti galima naudoti kaip keptuve .Užsakius šitą kazaną gaunate dovanų šumofke.
12 litrų kazanas su dangčiu yra nepamainomas draugas iškyloms. Jame išvirsite gardžiausią žuvienę, pagaminsite daržovių troškinį, pakepinsite mėsą arba ištroškinsite košę. Pagrindinis kazano privalumas yra tai, kad maistas neprisvyla net gaminamas ant didelės ugnies. Jame maistas lėtai gaminasi besitroškindamas ir išbrinkdamas, taip išlieka maisto tikrasis skonis ir jo naudingos savybės.
11l talpos ketaus kazanas su emaliuotu vidumi. Emaliuotas vidus suteikia didžiulį privalumą - gaminiai neprilimpa prie kazano. Kazanas puikiai tiks net ir išrankiausiems, kadangi praktiškumas ir pasiekiama gaminių kokybė nepaliks abejingų.
Dangtis su fiksavimo mechanizmu viršuje. Ketus yra geriausia medžiaga tokio tipo indams gaminti, nes yra šilumą sulaikanti medžiaga. Lėtai kaista ir vėsta. Maistas gaminasi lėtai ir išsaugo sultingumą Emalio danga neleidžia ketui rūdyti ir pagerina jo nelimpamąsias savybes.
Dangtis su fiksavimo mechanizmu viršuje. Ketus yra geriausia medžiaga tokio tipo indams gaminti, nes yra šilumą sulaikanti medžiaga. Lėtai kaista ir vėsta. Maistas gaminasi lėtai ir išsaugo sultingumą Emalio danga neleidžia ketui rūdyti ir pagerina jo nelimpamąsias savybes.
Dangtis su fiksavimo mechanizmu viršuje. Ketus yra geriausia medžiaga tokio tipo indams gaminti, nes yra šilumą sulaikanti medžiaga. Lėtai kaista ir vėsta. Maistas gaminasi lėtai ir išsaugo sultingumą Emalio danga neleidžia ketui rūdyti ir pagerina jo nelimpamąsias savybes.
Aliuminis Kazanas Su Dangčiu 8L.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis Kazanas Su Dangčiu 7L.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis Kazanas Su Dangčiu 6L.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis Kazanas Su Dangčiu 4L.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Aliuminis kazanas su dangčiu. Puikiai tinka iškyloms- lengvai transportuojamas ir pritaikytas naudoti ant atviros liepsnos. Maistas jame nesvyla, gaminant lėtai brinksta, o tai padeda išgauti gerą skonį.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Ketaus dangtis-keptuvė yra tinkamas naudoti maisto kepimui. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Ketaus dangtis-keptuvė yra tinkamas naudoti maisto kepimui. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Ketaus dangtis-keptuvė yra tinkamas naudoti maisto kepimui. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
Uzbekiškas ketaus kazanas su dangčiu. Su šiuo kazanu išgaunamo maisto kokybė yra unikali- ketaus medžiaga kaista lėtai ir puikiai išlaiko karštį, o išgaubta forma leidžia tolygiai paskirstyti karštį. Paruošus šį kazaną (išdeginant aliejumi), kepamas maistas nelips ir nesvils.
40 litrų kazanas su dangčiu yra nepamainomas draugas iškyloms. Jame išvirsite gardžiausią žuvienę, pagaminsite daržovių troškinį, pakepinsite mėsą arba ištroškinsite košę. Pagrindinis kazano privalumas yra tai, kad maistas neprisvyla net gaminamas ant didelės ugnies. Jame maistas lėtai gaminasi besitroškindamas ir išbrinkdamas, taip išlieka maisto tikrasis skonis ir jo naudingos savybės.
Totoriškas 32l ketaus kazanas su dangčiu puikiai tiks maisto gamybai ant atviros ugnies. Šiuo kazanu gaminto maisto kokybė nepaliks abejingų, o talpa ir svoris jį padaro itin praktišku pasirinkimu išvykoms.
Totoriškas 22l ketaus kazanas su dangčiu puikiai tiks maisto gamybai ant atviros ugnies. Šiuo kazanu gaminto maisto kokybė nepaliks abejingų, o talpa ir svoris jį padaro itin praktišku pasirinkimu išvykoms.
Totoriškas 18l ketaus kazanas su dangčiu puikiai tiks maisto gamybai ant atviros ugnies. Šiuo kazanu gaminto maisto kokybė nepaliks abejingų, o talpa ir svoris jį padaro itin praktišku pasirinkimu išvykoms.
Totoriškas 15l ketaus kazanas su dangčiu puikiai tiks maisto gamybai ant atviros ugnies. Šiuo kazanu gaminto maisto kokybė nepaliks abejingų, o talpa ir svoris jį padaro itin praktišku pasirinkimu išvykoms.
12 litrų kazanas su dangčiu yra nepamainomas draugas iškyloms. Jame išvirsite gardžiausią žuvienę, pagaminsite daržovių troškinį, pakepinsite mėsą arba ištroškinsite košę. Pagrindinis kazano privalumas yra tai, kad maistas neprisvyla net gaminamas ant didelės ugnies. Jame maistas lėtai gaminasi besitroškindamas ir išbrinkdamas, taip išlieka maisto tikrasis skonis ir jo naudingos savybės.
Totoriškas 8l ketaus kazanas su dangčiu puikiai tiks maisto gamybai ant atviros ugnies. Šiuo kazanu gaminto maisto kokybė nepaliks abejingų, o talpa ir svoris jį padaro itin praktišku pasirinkimu išvykoms. Perkant šį kazaną, dovanų gaunate kiaurasamtį.
20 litrų ketaus kazanas puikiai tinka keliaujantiems ar mėgstantiems gaminti gamtoje. Dėl savo dydžio ir svorio jis yra itin lengvai transportuojamas, o naudojamas gali būti gamtoje ir virtuvėje.
15 litrų ketaus kazanas puikiai tinka keliaujantiems ar mėgstantiems gaminti gamtoje. Dėl savo dydžio ir svorio jis yra itin lengvai transportuojamas, o naudojamas gali būti gamtoje ir virtuvėje.
12 litrų ketaus kazanas puikiai tinka keliaujantiems ar mėgstantiems gaminti gamtoje. Dėl savo dydžio ir svorio jis yra itin lengvai transportuojamas, o naudojamas gali būti gamtoje ir virtuvėje.
10 litrų ketaus kazanas puikiai tinka keliaujantiems ar mėgstantiems gaminti gamtoje. Dėl savo dydžio ir svorio jis yra itin lengvai transportuojamas, o naudojamas gali būti gamtoje ir virtuvėje.
8 litrų ketaus kazanas puikiai tinka keliaujantiems ar mėgstantiems gaminti gamtoje. Dėl savo dydžio ir svorio jis yra itin lengvai transportuojamas, o naudojamas gali būti gamtoje ir virtuvėje.
6 litrų ketaus kazanas su dangčiu puikiai tinka keliaujantiems ar mėgstantiems gaminti gamtoje. Dėl savo dydžio ir svorio jis yra itin lengvai transportuojamas, o naudojamas gali būti gamtoje ir virtuvėje.